tko smo mi?

NAŠA PRIČA

Veoma važna godina za nas je 1992. kada prvi put na tržište izlazi boca vina s našom etiketom i originalnim logotipom. Danas, slijedeći najnovije tehnologije naša vinarija je specijalizirana za proizvodnju visoko kvalitetnih vina koja iskazuju nevjerojatne kvalitete regije. Proizvodimo za tržište  80 000 litara vina godišnje. Imamo moderno uređene i klimatizirane podrume sveukupne zapremnine 100 000 litara.  Na 6 hektara zemlje brojimo 23 000 trsova vinove loze, ustrojenih pod armaturnom žicom, drvenim kolčićima te betonskim i metalnim stupovima. Jako puno vremena provodimo u našim vinogradima tako da grožđe dolazi do čiste perfekcije. Zahvaljujući istančanom okusu i aromama smo u mogućnosti proizvesti vina ekskluzivne kvalitete za svaku prigodu. Naša vina su ostvarenje sna, a kada ih kušate i vi će te biti oduševljeni!

 

naš tim

stjepan

Tradicija se prenosi s koljena na koljeno te sam tako i ja postao vinar i vinogradar. Znam da radim dobar posao, a to mi potvrđuju mnogobrojni uspjesi na natjecanjima sa ostvarenim visokim plasmanom. Svojim inovacijama si olakšavam svakodnevni rad u vinogradu i u podrumu. Trenutno sam glavni voditelj firme, a moja priča počinje rođenjem 1971. Od malih nogu sam boravio u vinogradu, kasnije kako sam bio stariji sa svojih 15 godina znao sam što želim, a to je upravo da postanem poznati vinar u svojem kraju! Nakon 35 godina rada i iskustva u tome i uspijevam no tu neću stati, i dalje se planiram širiti u nove pobjede! Naša vina su kao ostvarenje sna. Moj san je oduvijek bio da proizvodim visoko kvalitetna vina koja bi konkurirala svjetskom tržištu.

jasna

Dok sam studirala na UFZG istovremeno sam radila u maloj vinariji u Zagrebu. Tako sam upoznala Stjepana svog sadašnjeg supruga. To dvogodišnje iskustvo rada u vinariji probudilo je u meni strast i ljubav prema vinu. Moja prva profesija je bila rad s djecom, ali sam cijelo vrijeme bila prisutna na gospodarstvu te pomagala Stjepanu. Unazad dvije godine sam odlučila da je vrijeme da se u potpunosti posvetim obiteljskom poslu. Razlog tome su daljnje širenje vinarije i plasiranje novih ideja na tržište. Uživam u ovom poslu, a uz nove tehnologije rad u vinograd je lakši. Najviše volim komunicirati sa ljudima na tržištu te me to ispunjava. Želim se i dalje širiti, pronalaziti nove kupce te guštati u našim vrhunskim kapljicama.

marko

Za sebe smatram da sam mlada nada ove obitelji te budući leader. Od malena sam boravio u podrumima s tatom gnjaveći ga znatiželjnim pitanjima: „Što je ovo? Za što služi ono? Koliko vina stane u tu bačvu?“ Kroz svoje školovanje i odrastanje oduvijek sam prisutan u svim segmentima proizvodnje i prodaje vina, te ostalim poslovima u vinogradu. Sa 9 godina počinjem voziti traktor te radim lakše poslove. U 12-oj godini zapravo sebe u potpunosti vidim u ovome poslu. Vino je za mene umjetnost kojom se želim izraziti na svjetskom nivou. Dobrih umjetnika je malo, a vjerujem da sam ja jedan od njih.

silvia

Studentica sam treće godine Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Zanima me sve u vezi vina, od grožđa do gotovog proizvoda. Volim isprobavati vina, voditi degustacije i prenositi zanimljive informacije ljudima. Cilj mi je završiti agronomski fakultet, te dalje nastaviti obiteljski posao. Želim se čim više fokusirati na marketing i promociju naših vina. Trenutno vodim evidenciju o proizvodnji vina, marljivo zapisujem sve detalje koje zapazim kako bih kasnije sama mogla to primijeniti. Sve više shvaćam koliko je zapravo puno vremena potrebno provesti uz vino da bi ga u potpunosti upoznala. Trud, rad i mnogo predanosti dovodi do uspjeha a ja imam želju uspjeti.

tradicija koja traje